Pages

1 Mayıs 2012 Salı

Fikrimi Değiştirdiklerim

Merhaba
Ben İkizler burcuyum. (sadece bu cümle herşeyi açıklıyor aslında :D ) Daha önce bloğa yazdığım ürünlerde görüşlerimin değiştiği ürünler oldu.(Herşeyle ilgili tüm fikirlerimi her an değiştirebilirim. Benden kaynaklanmıyor. Burcum öyle :D) Şimdi o ürünlerle ilgili yeni fikirlerimi yazacağım.

Avon Secret Fantasy Parfüm: (Eski yazı) Dün bu parfümü banyodan sonra tenime 5-6 kez sıktım. Giyindikten sonra kıyafetlerime ve boynuma yaklaşık 10 kez sıktım. 8 saat sonra eve geldiğimde tshirtümde hala parfüm kokusu vardı :))) Sonuç olarak parfüm için artık kalıcı değil diyemiyeceğim. Çok sıkmak gerekiyormuş sadece. (Baya çok sıkmak gerekiyor.)

Rexona Cotton Roll-on : (Eski yazı)  Daha önce kokusunun kötü olmadığını ama hoş da olmadığını söylemişim. ama ben bu roll-on kışın kullandım ve kokladığım sadece roll-on kokusuysu. Kokunun güzelleşmesi için havanınn sıcaklaması ve roll-on'un terle birleşmesi gerekiyormuş (Ay ne iğrenç anlattım öyle) Konuyu daha iğrençleştirmeden kısaca şöyle diyeyim. Kokusu güzelmiş.

Last Dance Parfümü: (Eski yazı) Daha önce kokusu vasat demişim. Kokusu güzel.
 Evet son durumlar böyle. Bi değişiklik olursa haber veririm :D:D

4 yorum:

Selen dedi ki...

ah ahh ben de ikizler burcuyum ve seni kesinlikle anlayabiliyorum :D

Adsız dedi ki...

merhaba canıms tekrar çekiliş yapmayı düşünüyormusun eğer evetse ne zaman? katılmak istiyorumda.

burcu dedi ki...

selen-> okulda ikizler burcu bir arkadaşım vardı. ömrüm boyunca beni tek anlayan insandı kendisi. Şimdi burcunun ikizler olduğunu öğrendiğim insanlara sırf bu yüzden apayrı bir sempati duyuyorum. Bir ikizleri ikizlerden başkası anlayamaz :)) seni aklıma yazdım :))

burcu dedi ki...

adsız-> şimdilik düşünmüyorum. aslında bu çekiliş işlerine de sıcak bakmıyorum. ama yine de belli olmaz :)

Yorum Gönder