Pages

2 Ocak 2012 Pazartesi

Temizlik Ürünlerim (Banyo Ürünlerim)

Merhaba
Bloggerların kendi banyo ürünlerinden bahsettiği yazıları okumayı çok seviyorum. Bu yüzden ben de böyle bir yazı hazırlamalıyım dedim kendime.Siz şimdi tam da bu yazıyı okuyorsunuz :)
Bu yazının başlığına sadece banyo ürünlerim diyemedim çünkü hepsi banyoda durmuyorlar. Küçük bir kısmı banyoda geri kalanları odamda. Bu sebeple temizlik ürünlerim demem daha doğru olur gibi geldi.
Çok uzatmadan yazıma başlıyorum. Öncelikle yüz temizleme ürünlerim ve maskelerim :
(Soldan sağa)
Saito Spa Çamur Maskesi : Neden bilmiyorum ama kullanmak için yaz mevsimini bekliyorum :)
Rival de Loop Clean&Care Yüz Yıkama Jeli : Rossmann'dan denemek için seyahat boyunu almıştım. Ama bir türlü sıra gelmedi. Bir ara deneyeceğim inşallah :)
Rival de Loop Clean&Care Tonik : Bunun da deneme amaçlı seyahat boyunu almıştım. Sadece bir kere denedim. Bundan önce Clean&Clear'ı kullanıyordum. Ona göre kokusu oldukça güzel. İyi de temizledi. Güzel bir ürün.
Avon Naturals Face Scrub: Yine hiç denemediğim, kapağını bile açmadığım bir ürün :(
Avon Solutions Hassas Ciltler İçin Yüz Yıkama Jeli : Bunu 4-5 kere kullandım. Kokusu biraz garip. Ağaç gövdesi gibi kokuyor. Yüzümü çok kurutmadı. Ama muhteşem bir temizlik hissi de sağlamadı. Ama kullanılabilir bir ürün.
Garnier 3'ü 1 Arada Temizleyici : Geçtiğimiz yaz boyunca bu ürünü kullandım. Yüzümü güzel temizlediğini hissediyorum. Ama kışın cildimi çok kuruttu ve gerdi. O yüzden bu da yazı bekliyor.
Saç ürünlerim :
Elidor Güçlü ve Parlak Saçlar Şampuan : Her zaman kullandığım biricik şampuanım. Küçük olanı evden başka yerde kaldığımda yanımda götürdüğüm şampuanım. Büyük şişe ise evde kullandığım şampuan. Çok güzel ve saçıma tek iyi gelen şampuan. Ayrıca benden başka kimsenin kullanmadığı şampuan :):):):)
Avon Advance Tehcniques Saç Kremi : Yine hiç kullanmadığım bir ürün. İpek bittikten sonra kullanacağım.
İpek Saç Kremi : Bunu acil saç kremi ihtiyacım olduğunda bakkaldan almıştım. (Nasıl acil ihtiyaçlarım varmış öyle :) ) Hiç bir şey beklemeden almıştım ama çok çok güzel çıktı.
Avon Naturals Çilekli Saç Maskesi : Bu bloglarda çok övülen bir ürün. Bunu da bloglara dayanarak denemek için aldım.
Koleston Saç Kremi : Annemin saç boyasının içinden çıktı. Benim oldu :)))
Diş Ürünlerim :
Sensodyne ProNamel Gargara : Dışarda yemek yediğim zamanlar kullanıyorum bunu. Ağzı çok güzel ferahlatıyor.
İpana 3 Etki Macunu: Vallahi daha kutusu bile duruyor. Hiç kullanmadığım bir ürün daha :((
Signal Diş Macunu : Bunu kullandım. Normal bir diş macunu; bir ekstrası yok :)
Karbonat : Diş fırçasını karbonata banıp dişimizi fırçalıyoruz ve bembeyaz dişlere sahip oluyoruz :))
Diğer Ürünler:
Kulak Çöpü : Memnunum. Bu güne kadar beğenmediğim kulak çöpü olmadı zaten :P
Pamuk : Normal pamuk bu da :)
Fotoğrafını çekmeyi unutup sonradan fotoğrafladığım ürünler:

2 resim birden var çünkü yeşil fırçanın şeklinin ayak olduğunu görün istedim. Ürünlere gelecek olursak
Avon ClearSkin Maske : Bundan daha önce de kullanmıştım. Güzel bir maske. Yüzünüzdeki yağı alıyor ve düzenli kullanımda sivilceleri söndürüyor.
Diş Fırçası : Yanlış görmüyorsunuz. Çocuk diş fırçası evet :) Çünkü benim diş etlerim elma ısırırken bile kanar. Piyasada bulabildiğim en yumuşak diş fırçası çocuk diş fırçaları olduğu için ben de kullanıyorum. Hem çok şirin değil mi?
Ayak Fırçası&Ponza Taşı : Nişanlım almıştı. Ama ne yalan söyleyeyim bunu da yazın kullanıyorum. Hemen hemen bütün ürünlerimi yazın kullanıyormuşum bunu anladım bu yazıdan :))

2 yorum:

kitten dedi ki...

avon peeling bende de var ama tanecikleri çok çiziyor gibi geldi, vücut peelingi yapacağım. avon saç maskesini de kullanıp bitirdim ama çok kötüydü, beğenenler de var gerçi ama benim saçımda kullanmasam daha iyiydi yani

darkbluekitty.blogspot.com

burcu dedi ki...

ikisini de hiç kullanmadım. ama herkesin kullandığı ürünler. her yerde gördüğüm için merakımdan aldım. çok beklentim yoktu ama sen kötüler deyince iyice soğudum :D:D

Yorum Gönder