Pages

26 Aralık 2012 Çarşamba

Alışveriş (Bölüm 2)

Merhaba
Yazım çok uzun olmasın diye böldüm. Kaldığım yerden devam ediyorum.
Gratis'den aldıklarım:
Adana'da, Gazipaşa'da Gratis vardı ve ben hiç gitmemiştim. Çünkü bana çok ters kalıyordu orası. Şimdi Kenan Evren'e açılmış. Çok çok mutlu oldum. Çünkü en kötü ihtimalle ayda 1 kere gittiğim bir yere açılmış :):)

Makyaj süngerlerinden alacaktım. Rossmann'da vardı ama pahalı geldiği için almamıştım. Sonradan pişman oldum çünkü hiç bir yerde bulamadım. Gratis'te bu Beauty Blender çakmasını buldum ve aldım. BB kremimi bununla uygulamayı düşünüyorum.

Bu City Color markalı minik paleti 2.75'e aldım. Almamın 2 sebebi vardı. Birincisi ucuzluğu :) İkincisi İçinde siyah rengin olması. Henüz kullanmadım ama sevdim :)

Bu maskeleri de merak ediyordum. Aldım. Bir ara deneyeceğim, unutmazsam tabii.

Sağdan soldan:
Avon'dan Soft Musk parfüm aldım. Yılbaşına kadar alışveriş yapmadım bunu almak dışında. Bunu da almazdım ama satan arkadaşımın hatrını kıramadım. Parfümün yanında göz makyaj temizleyicisi de hediye etti sağolsun. Ortalarındaki Pur Blanca aynı arkadaşım tarafından anneme hediye edildi. Ben de annemin elinden aldım :) Şu an bu parfümü kullanıyorum ve bayılıyorum. İlginç bir şeklide kalıcı.

I love... kremi kitaplaştığım Kağıt Kız'dan hediye. Henüz kullanmaya kıyamadım :( Hobby Zeytinyağlı krem görümcemden hediye :)

Zaten hiç bir ihtiyacım yok kozmetik konusunda. Bu alışverişleri yaparken de yoktu. Ben alışverişe yine ara veririm sanırım. Yine de ne yapacağım belli olmaz benim:)

2 yorum:

dnz dedi ki...

Güle güle kullan cicilerini :)

burcu dedi ki...

teşekkür ederim canım :)

Yorum Gönder