Pages

20 Şubat 2013 Çarşamba

Punto Vücut Sütü

Merhaba
Bu minicik (50 ml'lik) vücut sütünü alalı belki 1 yıl olmuştur. Ürün bitirmeye çalıştığım için küçük boyutlu ürünler daha çok dikkatimi çekiyor şu aralar. O yüzden She'nin vücut losyonuna ara verip bu ay bunu kullandım.
Çok yoğun şeftali kokuyor. Ama kalıcı değil. Kokusuna bayılmadığım için kalıcı olmaması benim için iyi bir şey.

Bunu da vücut losyonları gibi banyodan sonra kollarıma ve bacaklarıma sürüyorum. Henüz 1 kere kullandım ve içinde bir kere daha kullanacak kadar kaldı.

Sonuç olarak almış olmak için alınmış bir ürün. Bitecek ve bir daha alınmayacak.

NOT: Geçen hafta yazmam gereken 2 yazıyı yazamadım. Ama telafi için bu hafta 4 yazı yazdım.

Pur Blanca Parfüm

Merhaba
Avon'un Pur Blanca isimli bu parfümü anneme hediye gelmişti. Kokusuna bayıldım ve annemden aldım. Ama maalesef bu da diğer Avon parfümleri gibi çıktı. Yani kokusu güzel ama kalıcılık sıfır. Boynuma, saçıma, bluzuma ve montuma sıkıyorum 5 dk. fazla kalsın üstümde diye. Ama nafile. Yarım saatten fazla kalmıyor.
İşe girene kadar birşey almayacağım, biliyorsunuz. Elimde Avon'dan farklı bir parfüm daha var. O da bitince kesinlikle Avon'dan parfüm almamaya kararlıyım. Ama hediye gelirse kullanırım :) Boşa gitmesin :P

Flormar Dudak Kalemi

Merhaba
Dudak kalemini ruj gibi kullanmayı Bilgen'den öğrenmiştin. Önce dudak nemlendiricisi, sonra dudak kalemi. Çok çok çok doğal durduğu için çok beğenmiştin. O gazla 2-3 kalem aldın. İşte bunlardan biri (ve en güzel renklisi ) Flormar olanı.
Çok yakıştırıyorsun bu rengi kendine. Numarası 202. Makyajlarının %95'inde bu kalemi kullanıyorsun. Hem diğer kalemlerine hem de rujlara yazık oluyor bu kalem yüzünden :(

La Diva Sabun

Merhaba
Bu kendini doğal zanneden sabunu A101'den almıştım. Evet, üzerinde doğal yazıyor ama içindekiler kısmı hiç doğal görünmüyor. Bildiğim kadarıyla doğal sabunlar çok köpürmez. Ama bunun maşallahı var.
Sabunun canlandırıcı etkisi varmış. Açıkçası bunu banyo esnasında hissediyordum. Ama sonrası için birşey diyemem. Kokusu ne iyi ne kötü, kalıcığı da 1-2 saat. Temizlemesi kötü değil.

Sonuç olarak Burcucum, öylesine alınmış ne iyi ne kötü bir ürün. Bu aralar sende çok var bu ürünlerden. Onları bitir ve yenilerini alma.

9 Şubat 2013 Cumartesi

Pembe She Parfümü

Merhaba
Burcucum, bu sefer "Bunu niye aldın bilmiyorum" demeyeceğim. Çünkü bu sefer biliyorum. Bunu pembe diye ve kutusunu bir yerde kullanırım diye almıştın.
(Parfümü kullanıp bitirdim çoktan. O yüzden resim Google Görsellerden.)

Ama hiç mi hiç beğenmedin kokusunu. Fazla cıvıl cıvıl buldun. Yazlık bir koku, senlik değil yani. Bir de She parfümlerinin kalıcılık sorunu var zaten.

Bu arada adını merak ettiysen She is Fun. Neyse. Sen ne diyeceğimi biliyorsun. Uzak dur bu parfümden.

Bitenler - 18

Merhaba
Bir bitenlerle daha karşınızdayım sevgili okuyucular :D
Tek tek isimlerini yazmayacağım bu ürünlerin çünkü bunlar tıbbi ürünler. Ama kısaca E ve B vitamini ampülleri. (Kendim saç maskesi yapmıştım evde. Orada kullandım. )
Gülşah Badem Yağı (20 ml): Saçım gürleşsin diye bir maske tarifi bulmuştum. Orada kullandım. Bir tane daha bitirdim. O da diğer resimde.
Badem Yağı
She Vücut Losyonu (75 ml): Severek kullanıyorum. Banyodan sonra bacaklarıma ve kollarıma sürüyorum. Sayesinde bu yıl boyunca cildimde kuruluk hissetmedim.
Perlodent Diş Macunu (125 ml): Bu ikinci tüpüm. Sanki ilki daha etkiliydi.

NOT: 5 ürün bitirdiğimde 1 ürün alma hakkım vardı. İkinci badem yağını aldım.

2 Şubat 2013 Cumartesi

Elidor Gösterişli Hacim Şampuanı

Merhaba
Burcucum bu şampuanı Nesibe Ablan kendine almıştı da beğenmeyip sana vermişti hani. Hem de 2 kutu birden vermişti. İyi ki de vermiş. Saçına çok iyi geldi. İnce telli ve düz olan saçlarını gerçekten hacimlendirdi. Saçların sayesinde seni de güzelleştirdi. Kokusu da hoş.
Bundan sonra şampuan alırsan ya Elidor Gösterişli Hacim ya da Elidor Normal Saçlar için al bence.

Isana El Kremi

Merhaba
Burcucum, hatırlarsan bu kremi ilk Elif Ablanın elinde görmüştün. Sonra Rossmann'da 3 TL'ye satıldığını görünce (bir de üzerinde papatya görünce) büyük bir sevinçle almıştın.
Ama hata etmişsin. Bir kere kokusu hiç de güzel değil. Papatyanın p'si yok kokuda. İkincisi plastik gibi kokuyor. Üçüncüsü hiç emilmiyor. 10 dk boyunca ellerin yağlı yağlı geziyorsun. Dördüncüsü de nemlendirmesi iyi değil.

Artık bu kadar laftan sonra bir daha almazsın diye düşünüyorum.