Pages

19 Haziran 2012 Salı

En Sevdikleriiimmm

Merhaba
Sonunda ben de bir favorilerim yazısıyla karşınızdayım. Bunu her ay yapmamı beklemeyin çünkü çok fazla ürün değiştirmiyorum. Favorilerimde büyük bir değişim olunca tekrar yazarım :)
(Böyle bir yazı yazdığım için çok mutluyum şu an :)

YASAL UYARI: Dikkat Uzun Yazıdır :D

Favori Rujum: AVON PEMBE - KENDİ YAPTIĞIM RUJUM
Avon'un ColorTrend rujlarını genel olarak beğeniyorum. Bu normalde kullanmayacağım kadar açık bir pembe. Ama dudakta tam rengini vermiyor.(Sanırım böyle rujlara sheer yapıda mı deniyordu? Emin değilim.) Benim dudağımda hoş bir renk veriyor.Ayrıca da çok uğraştırmayan sür-çık bir ruj. Acelem varsa yada uğraşmak istemiyorsam bu ruju sürüyorum. Kokusu da fena değil :)

Bu ruju çok çok çok seviyorum. Kendim yaptım diye demiyorum :P Seviyorum çünkü rengi kendi dudak rengimin yarım ton koyusu. İstesem yapamazdım bu kadar olur yani. Ayrıca kendisi hem glosslar gibi parlak hem de simli. O yüzden daha çok akşamları yemeğe giderken yada düğünlerde kullanıyorum. Ama çok seviyorum bu rujumu :))

Favori Allığım: RACINE
Söylenecek çok bir şey yok aslında. Yazısını daha önce yazmıştım. Rengi güzel. Yüzümde güzel duruyor. Daha ne olsun. (Şimdi kocaman oldu bu delik)

Favori Rimelim: AVON COLORTREND
 

Aslında tam olarak işte rimel budur diyebileceğim bir rimelle karşılaşmadım. Bu rimeli seçmemin sebebi rengi. Kahverengi olduğu için çok doğal duruyor.

Favori Farlarım: Markası farketmez. Uçuk pembe renkli farlar favorim.
Bu aralar da hep bunu kullanıyorum.

Favori Aydınlatıcım: CECİLE
Bir kaç güne kadar ilk ve tek aydınlatıcımdı. Bu yüzden de favorimdi. Tek problemi çok sık kullanılınca göz etrafında yağ bezesi yapması.

Favori Maskem: AVON MASKE
Bunu da daha önce yazdım. Bu maske hem yüzümdeki fazla yağı emiyor hem cilt tonumu düzenliyor hem de sivilce oluşumunu oldukça azaltıyor. Mesela bitmesinden korktuğum için bu aralar kullanmıyorum. Yüzüm sivilce doldu ve yağlandı :((

Favori Dudak Nemlendiricim: Bodysol SOS
Bunu kullandığım dönemde dudağım hiç kurumadı ve hep yumuşacıktı. Elimdeki dudak nemlendiricileri bitsin tekrar alacağım. Bir de Vaseline'inkiler çok övülüyor. Onu da deneyeceğim.

Favori El Kremim: L'OCCITANE VE DALAN D'OLIVE
(Resim alıntıdır.)
VanilyaClub'un Kasım kutusunda 10 ml.lik tester'ı çıkmıştı. Ve ben bu kremi alıp karlı bir yere bayram ziyaretine gittim. Hatta gittiğim yerde elim o buz gibi soğuk sulardan çıkmamıştı.(Bol bol bulaşık yıkmıştım yani :D) Ama her bulaşıktan sonra elime bu kremi sürdüm elim hiç kurumadı ve hep yumuşacıktı. O yüzden bu el kremi favorim. (Ama bir miktar pahalı bu yüzden almayı düşünmüyorum)

Üzerinde yoğun bakım kremi yazıyor ki tamamen katılıyorum. Ayrıca muhteşem bir beyaz sabun kokusu var ve kalıcı. İşlev olarak yukarıdaki kremle aynı. Ama fiyat olarak çok daha uygun. O yüzden bu kremi tekrar alabilirim.

Favori Göz Kalemim: ORIFLAME EYE INTENSITY KALEMİ 




Bu kalemi bana yengem vermişti. Muhteşem bir kalem. Renk vermesi çok iyi.

Favori Dudak Kalemim: RIVAL DE LOOP ASANSÖRLÜ KALEMLERİ
Bu kalemler muhteşem. Sanki kalem değil de ruj gibi. Dudakta da çok doğal duruyorlar.

Favori Şampuanım: ELİDOR NORMAL SAÇLAR İÇİN OLANI
Elidor'un şampuanlarını seviyorum. Yaklaşık 4-5 yıldır kullanıyorum. Bu seri çıkmadan önce de yine Elidor'un normal saçlar için olan kına özlü şampuanını kullanıyorum (kına kokmuyordu). Elidor bu seriyi de değiştirse yeni serideki normal saçlar için olan şampuanı kullanmaya devam ederim.

Favori Vücut Losyonum: SHE IS SWEET VÜCUT LOSYONU
Buna bayılıyorum. Banyodan sonra tüm vücuduma sürüyordum ve tüm gün tenim mis gibi kokuyordu. Yazın böyle birşey yapmıyorum tabi. Bir de küçük ışıltıları var ki muhteşem bence.
Daha önce bu ürün ayrı satılmıyordu şu kalpli kutularda parfüm ve deodorantın yanında promosyon olarak vardı. Şimdi ayrı olarak ve yaklaşık 2 TL'ye satılıyorlar :)  Elimde 2 tane var ve sırf bu yüzden kış gelsin istiyorum. Hatta bir kaç tane daha alayım ben bir ara :)

Fotoğrafların her biri bir alem çünkü makinem bozuldu :(( Ayrı ayrı makinelerle ve genellikle de akşam çekildikleri için böyleler. Ama artık nişanlımın makinesini gasp ettim :D:D

Benim favorilerim arasında sizin de favorileriniz olan ürünler var mı diye merak ediyorum :))

17 Haziran 2012 Pazar

Rossmann Alışverişim

Merhaba
Ben bu alışverişi yapalı 1 aydan fazla oldu ama ancak yazabiliyorum. Aldıklarım bunlar :
Bunun üzerine 2 kere daha alışveriş yaptım. Bakalım onları ne zaman yazacağım :) Neyse soldan sağa yazmaya başlıyorum:

  • For Your Beauty markasının far fırçasını aldım ama ben bunu concealerımı uygulamak için kullanıyorum ve memnunum.
  • Isana Saç Kremi'ni aslında almamam gerekiyordu project pan'den dolayı. Ama dayanmadım. Hiç bir şekilde kullanmadım kendisini ve elimdeki saç kremleri bitene kadar da kullanmayacağım. Sorun yok yani :)
  • Rival de Loop Yüz temizleme jelini aldım ve dün kullanmaya başladım. Fena değil.
  • Rival de Loop Rahatlatıcı göz roll on'unu aldım. Aslında göz kremi almak istiyordum niye bunu aldığımı ben de anlamadım :S
  • Rival de Loop Young'dan ruj aldım. Çok uygun bir fiyatı vardı. Rengi de çok güzel. Ama kokusu kötü :(
  • Kaş Kalemi. Kaşlarım yamuk olduğunu anladım sayesinde :(:(:( Onun dışında rengi tam olarak kaşlarımın rengi. 
  • 3 adet dudak kalemi aldım birini hediye ettim. Bu arada bu kalemler süpermiş. Her gittiğimde bende olmayan renklerinden almaya karar verdim :):)
  • Rival de Loop Concealer aldım ama henüz kullanmadım. Elimdeki Cecile'i bitirince kullanacağım. 

Diğer alışverişlerim de en kısa zamanda yazmak istiyorum. Bir de favoriler yazısı yazacağım. Tembelliğime yenilmezsem onlar da 1 hafta içinde blogda olacaklar :))

15 Haziran 2012 Cuma

Color Me Dudak Nemlendiricisi

Merhaba
Project Pan'de olan bu dudak nemlendircisini Bim'den 85 kuruşa almıştım.  (Ucuz olunca dayanamadım tabi yine :) Birkaç çeşidi var. Bendeki Cherry olan. Dudağa kırmızıya yakın parlak bir renk veriyor. Sanki gloss sürmüşsünüz gibi parıl parıl parlıyor dudağınız ki ben gloss sevmem.
Nemlendirmesi kötü. Günde 3-4 kere sürmeme rağmen yine de dudağım kuruyor. Kokusu önce keskin ama sonra fena değil. Ama gripken çok keskin geldi, kokuyu boğazımda hissediyordum.
Dudakta da hemen hemen böyle bir renk veriyor

Bunu aldım ve tabiki bitireceğim. Ama bir daha almam.

İpek Saç Kremi

Merhaba
Uzun zamandır yazmıyordum. Nedense yazmak için kafamı toparlayamıyorum. En az 2 alışveriş yazısı var yazılacak. Kendime geldiğim zaman yazacağım inşallah.
Şimdi ise İpek Saç Kremini anlatacağım size. Bu kremi saçlarım çok elektrikleniyor diye öylesine almıştım. Ama çok iyi çıktı. Saçımı yağlandırmadı, güzelce yumuşattı ve kolay taranır hale getirdi. Zaten bir saç kreminden başka ne istenir ki?
Üzerinde tüm saç tipleri için yazıyor. Benim saçım yağlıdır ve saçıma iyi geldi.
Ürün çok büyük 700 ml. Çok uzun zamandır kullanıyorum. Bitmedi gitti. Şu an Temel Bakım yazsının altında. Bitecek inşallah. Biterse tekrar almam ama. Elimde Avon'un ve Rossmann'ın saç kremleri var onları kullanırım.
Bir de kokusu çok güzel. Sanki böyle tatlı bir limon kokusu. Limon kokusunu hiç sevmem ama bu güzel kokuyor.
(Ay çok ciddi bir yazı olmuş :P)

9 Haziran 2012 Cumartesi

Bitenler - 10

Merhaba
10. bitenler yazım :)) Çok mutlu oldum :) Hemen bitenleri göstereyim
Avon'un Secret Fantasy Parfümü (50 ml): Şekerli normal bir parfümdü. Bitti gitti.
Rival de Loop Yüz Yıkama Jeli (50 ml): Seyahat boyuydu. Büyüğünü aldım ama Garnier bitmeden kullanmayacağım. Güzeldi.
Elidor Normal Saçlar İçin Şampuan (700 ml): Her zaman kullandığım biricik şampuanım. Yenisi kullanılmaya başlandı bile.
Last Dance Parfümü (100 ml ): Çok güzel bir kokuydu. Ama kalıcı olmadığı için çok çabuk bitti. Bu parfümle birlikte project pan'imdeki parfüm dosyası da kapandı :)
Fe Kulak Çöpü: Bitti.
Diş Fırçası: Attım. Yenisini kullanmaya başladım.
For Your Beauty Fırça: Kılları sertleşti. Attım.
Irıs Marka Oje: Şeffaftı. Bitti.


NOT: Mezun oldum. Diplomamı aldım :)) Ama koşuşturmam bitmedi kpss'ye yaklaştığımız için :((